Būvuzraudzība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Anzāģe, SIA

Melnsila 10-14, Rīga LV-1046
pakalpojumi, māju būvniecība, mājas būvniecība, privātmāju būvniecība, sabiedrisko un ražošanas ēku būve, būvuzraudzība

Arado, SIA

Ventspils 10-4, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Pakalpojumi: ✓ Būvuzraudzība ✓ Ēku apsekošana ✓ Celtniecības darbi ✓ Jumta montāža ✓ Demontāža ✓ Bruģēšana ✓ Metāla konstrukcijas ✓ Apdares darbi ✓ Žoga uzstādīšana ✓ Betonēšana Celtniecības uzņēmums:

Uzņēmums SIA "ARADO" sniedz visa veida celtniecības darbus, kā arī būvuzrauga pakalpojumus. Tajā iekļauti tādi darbi kā ēku būvēšana, žogu uzstādīšana, bruģakmens ieklāšana, metāla konstrukciju uzstādīšana u.c. Darbu veicam rūpīgi un kvalitatīvi.

Art Stils, SIA

Dzelzavas 15 k.2, Rīga, LV-1084
Būvuzraudzība, būvvaldes

Artisans Group, SIA

Ventspils 50, Rīga LV-1002
Apraksts:

"Artisans Group" ir 2013. gadā izveidota sertificēta celtniecības darbu kompānija, ar īpašu specializāciju būvobjektu vadības menedžmentā, objektu renovācijā un interjeru izbūvē. Kompānijas kodolu veido 5 būvniecības nozarē strādājoši speciālisti ar vairāk kā 15 gadu darba pieredzi būvniecības nozarē, kā arī atbalsta personāls, profesionāļi ar lielu darba pieredzi dažāda profila būvju celtniecībā un remontā. Tas garantē augstu darba kvalitāti, īpašu pieeju katra klienta vajadzībām un būves specifikai, kā arī adekvātus projektu īstenošanas termiņus.

Attīstības grupa, SIA

Rīgas 22, Daugavpils LV-5401
Būvuzraudzība , celtniecības darbi..

BVK birojs, SIA

Rīgas 19, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160

Baltex Group, SIA

Leņķa 9, Rīga LV-1006
Apraksts: SIA „Baltex Group” ir 2010. gadā dibināts uzņēmums, kas nodarbojas ar projektēšanu un nodrošina pilnas komplektācijas būvprojektu izstrādi - arhitektūras risinājumus, inženiertīklu projektēšanu, topogrāfisko uzmērīšanu, ēku tehnisko apsekošanu un būvprojektu vadību. Uzņēmuma darbības laikā ir tapuši kultūras centri, skolas, bērnudārzi, pašvaldību administratīvās ēkas, noliktavas, stadioni un citas ēkas, kā arī veikti labiekārtošanas darbi.

Bebru māja, SIA

Zaļā 12, Madona, Madonas nov. LV-4801
iekštelpu remonts, ēkas siltināšana, apkures ierīkošana, apkure, celtnieka pakalpojums, celtnieks, būvuzraudzība , , būvuzraudzība MADONA, būvuzraugs, mājas būvniecība, celtniecības brigādes, ēku siltināšana, siltināšana

Benson Industry, SIA

Rūpniecības 9a, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
būvniecības tāmes, būvniecības tāmju sagatavošana, tāmju sagatavošana, būvdarbu veikšana, vadīšana un būvuzraudzība