Būvuzraudzība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

P. Alkšņa projektu grupa IK

Jelgavas 7-4, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

IK “P. Alkšņa projektu grupa” savu darbību veic no 2002. gada marta būvuzraudzības jomā. 

Ir iegūta liela darba pieredze pašvaldību un meža autoceļu būvprojektos, pilsētu un citu apdzīvoto vietu ielu, veloceliņu un gājēju celiņu, autostāvvietu un uzņēmumu teritoriju labiekārtošanas objektu būvuzraudzībā. Būvuzraudzību esam veikuši arī valsts autoceļu tīkla objektos. 

Jau ilglaicīgi mums izveidojusies sadarbība ar partneriem – dažādu komunikāciju un tiltu projektētājiem, tā kā varam savos projektos iekļaut šādas projektu daļas. 

Tā kā atrodamies Saldū, mūsu darbības reģions ir Kurzeme un Zemgale apmēram 100 km rādiusā. Līdz šim esam strādājuši visos apkārtējos novados, arī Liepājā un Jelgavā, arī turpmāk esam gatavi izskatīt visus piedāvājumus šajā reģionā.

P.M.G., SIA

Robežnieku 10, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Būvuzraudzība, būvvaldes

PLB, SIA

Lapu 5, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150

PSIA Ventspils nekustamie īpašumi

Užavas 8, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Pašvaldības SIA “Ventspils nekustamie īpašumi” izveidota 2004. gada 1. novembrī, ar mērķi nodrošināt pašvaldības nekustamā īpašuma pārvaldīšanu (t.sk. dzīvojamo māju pārvaldīšanu, nedzīvojamo telpu nomu, zemes nomu). Pašvaldības SIA “Ventspils nekustamie īpašumi” ir lielākais nekustamo īpašumu pārvaldīšanas uzņēmums Ventspils pilsētā. Uzņēmums sniedz iedzīvotājiem un namu apsaimniekotājiem arī konsultēšanu dzīvojamo māju pārvaldīšanas jautājumos.

Preiļu santehniķis, SIA

Pils 12b, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
Siltumapgādes, ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmu būvdarbu veikšana un būvuzraudzība .

Projector, SIA

K.Valdemāra 21-9, 3.st., Rīga, LV-1010

Projekts 3, SIA

Ūdens 12, Rīga LV-1007
Projektēšanas kompānija - "Projekts 3":

SIA "Projekts 3" ir projektēšanas kompānija, kas dibināta 2002. gada 17. janvārī ar mērķi izveidot spēcīgu, konkurēt spējīgu inženieru komandu transportbūvju infrastruktūras un ar to saistīto inženierkomunikāciju projektu izstrādē. Desmit gadu laikā uzņēmumā izveidojies pieredzējis un stabils kolektīvs, kurā nodarbināti dažāda profila sertificēti būvinženieri, kā arī pašlaik studējošie, topošie inženieri. Uzņēmumam izveidojusies laba sadarbība gan ar valsts, gan privātā sektora klientiem. SIA "Projekts 3" ir liela pieredze ceļu, ielu, tiltu, satiksmes pārvadu un ar tiem saistīto inženierkomunikāciju projektēšanā. Uzņēmuma darbības laikā izstrādāti gan valsts galveno autoceļu un tiltu, gan vietējo un reģionālo ceļu un tiltu, pilsētu ielu, kā arī māju un pagasta ceļu projekti. Uzņēmums ir piedalījies arī ceļu un tiltu tehniski ekonomisko izpētes projektu izstrādē.

R4F, SIA

Sloboda, "Niedres" , Baltinavas pagasts, Balvu nov., LV-4594

REM PRO, SIA

18.novembra 37a, Daugavpils LV-5401
Arhitektūra, arhitekti, projektēšana, projektu vadība, būvuzraudzība , būvprojektu ekspertīze, būvkonstrukcijas, Arhitektūra Daugavpils, projektēšana Daugavpils, būvuzraudzība Daugavpils, projektu vadība Daugavpils

RI pārvaldnieks, SIA

"Smiltiņi" , Kandavas pagasts, Tukuma nov., LV-3120

RITMUS, SIA

Murjāņu 1a, Rīga, LV-1024
Apraksts: Arhitektu birojs ar vairāk kā 15 gadu pieredzi sniedz arhitektūras un projektēšanas pakalpojumus, konsultācijas. Daudzdzīvokļu, administratīvo, tirdzniecības ēku un privātmāju jauna būvniecība un pārbūve.

RL būves, SIA

"Prērija" , Kokneses pagasts, Aizkraukles nov., LV-5113
Apraksts:

Piedāvājam visa veida celtniecības pakalpojumus no pamatiem līdz jumtam. Santehnikas, ūdensvada, kanalizācijas, apkures uzstādīšana un ierīkošana. Galdniecības pakalpojumi. Skārdnieku darbi. Dekoratīvie metāla žogi, vārti, margas. Strādājam gan ar juridiskām, gan fiziskām personām.

RM būvuzraudzība, SIA

Lizums, "Balsti" , Lizuma pagasts, Gulbenes nov., LV-4425